Corona retningslinjer 2020

Vi følger disse retningslinjer ved vores sæsonstart den 13. maj 2020, med start fra hallen kl. 18.00.

Heidi og Oles tur til Albanien

I oktober 2018 tog Ole og jeg på en fantastisk cykeltur til Albanien (UNESCO turen) Selve turen var arrangeret af CycleAlbania, men vi købte den gennem danske Rubyrejser, som vi havde god erfaring med på vores tur til Kroatien. (beskrivelse kan findes andet sted her på siden)

Vi fløj fra København til Tirana, hvor vi blev indkvarteret på turens første hotel. Om aftenen mødte vi så vores engelsktalende guider og resten af de 18 andre deltagere i gruppen. Der var folk fra Australien, USA, Canada, Tyskland og 4 andre fra Danmark, så der blev fra første færd snakket lystigt om cykelture verden rundt.

Dagen efter fik vi vores trekkingcykler med en lille taske til ekstra trøjer mm, - og så kunne turen ellers begynde. Vi var ret spændte på, om vi nu havde fået trænet nok - både på mtb og spinning, og det havde vi heldigvis 😊 Konceptet var, at vi cyklede mellem 50 og 70 km. hver dag med varierende højdemeter. De fleste dage mellem 500 og 1000, med det højeste på 1650. Der var dog plads til alle niveauer på turen, - og hvis man har behov, er der mulighed for at leje el-cykler.

Hver dag cyklede vi til en ny destination, hvor vi oplevede både at sove på 4-stjernede hoteller med egen badestrand og et gasthouse, hvor strømmen forsvandt en time i løbet af aftenen. Og det er noget af det, vi sidder tilbage med her, efter vi er kommet hjem. Albanien er virkelig kontrasternes land: rig - fattig, kold - varm, bumlende - lige veje osv. Alle steder var folk dog meget venlige og hjælpsomme og vinkede eller dyttede, når vi kørte forbi.

Vores bagage blev fragtet fra hotel til hotel med servicevogn, og der var også mulighed for et lille lift hvis behov. Maden var lokal - og virkelig lækker - hele vejen rundt, men hvis man ikke bryder sig om gedeost og figenmarmelade, skal man måske medbringe sit eget Nutella glas 😊

Albanien er det perfekte land for dem, der ønsker udfordringer - cykelmæssigt og kulturelt. Man kan køre turen med guide som vi gjorde eller uden, hvor man stadig får fragtet sin bagage.

Se meget mere på

Sheltertur til Vorbasse 2018

Den 24 og 25. august 2018 drog 9 små cyklister på årets sheltertur. (Heldigvis mistede vi ingen undervejs)

Det var 2. gang klubben skulle prøve denne form for tur - og det har vist sig at være rigtig hyggeligt. I år gik turen til Vorbasse, da der er blevet bygget en lækker pizzaovn med tilhørende overdækket spiseplads, som skulle afprøves.

Efter at have læsset lidt bagage i Bennys bil ved Billund Idrætscenter, kørte vi godt 30 km over Frederikshåb til Vorbasse. Da vi ankom, kunne nogle nøjes med at skifte til tørt tøj, - mens en anden skulle igennem den helt store makeover 😊

Der var blevet tændt op i pizzaovnen, inden vi kom, så vi kunne straks gå i gang med at bage de lækreste pizzaer. De første blev dog lidt brændte, da der var blevet fyret lidt for meget, men vi fik hurtigt justeret til. Efter pizzaerne kom der diverse mere energiholdig føde frem i form af kage, snoller, chips mm.

Selv om det ind imellem regnede lidt, var humøret helt i top og snakken fortsatte længe efter det var blevet mørkt og spøgelserne kom frem.

Om morgenen kom Rita bl.a. med friskbagte rugbrød, boller og hjemmelavet rabarbersaft, næsten serveret på ”sengen”. - Så kulinarisk er det helt sikkert også en tur, der er værd at opleve 😊  

Cykelturen hjem til Billund blev på knap 25 km.

Stjernetour de Grindsted 2018

Lørdag den 5. maj 2018 var vi 6 damer fra klubben, som deltog i Stjernetour de Grindsted. Vi mødtes i Magion, hvor vi fik udleveret vores startnumre - og jagten af den flinke fotograf, der ville have holdbillede af de lækre cykelmyg.


Ruten var på knap 43 km og gik nordpå gennem Grindsted plantage via ”Den skæve bane” og retur mod Utoft plantage. Herfra kørte vi via Løvlund mod Gyttegård plantage. Efter depot gik turen hjemover i fladt terræn gennem Utoft og Frodeslund plantage.
Ruten blev kørt i afvekslende terræn på asfalt, grusstier og veje, skov, mark og singletrack. Niveauet ligger lige lidt over nybegynder; men de to nyeste medlemmer klarede turen rigtig godt.


Start og mål var i midtbyen, hvor tilskuere heppede os i mål, inden vi kørte retur til Magion, hvor vi fik lækker gryderet med ris og salat.


2 af medlemmerne opnåede en super flot 1. plads i hver deres aldersgruppe.

 
Alt i alt en rigtig skøn tur, som vi håber flere har lyst til at være en del af næste år. En del af startgebyret går nemlig til vedligeholdelse af sporet, så jo flere vi deltager - jo bedre

Sæsonstart og 5-års fødselsdag den 4. april 2018

Sæsonstart og 5-års fødselsdag den 4. april 2018

Generalforsamling den 6. september 2017 kl. 19.30

Agenda til Generalforsamling hos ”De vilde og voksne mtb piger”

Start kl. 19.30 - Velkommen til Generalforsamling hos de vilde og voksne mtb piger

1.Valg af dirigent  (Heidi)

2.    Beretning af klubbens virksomhed (Heidi)

3.    Fremlæggelse af det reviderede regnskab (Rita)

4.    Behandling af indkomne forslag  (Dirigent)

- Skal vi indføre en politik for, hvornår man kan starte som nybegynder? (Anette M)

Forventninger til events/ture i klubben (Bestyrelsen)

5.    Valg af bestyrelse

•Formand

•Næstformand

•Kasserer

•Bestyrelsesmedlem 1

•Bestyrelsesmedlem 2

•Valg af 2 suppleanter

•Valg af 2 revisorer  

På valg 2x Heidi (ønsker begge genvalg)

På generalforsamlingen vælges bestyrelsen på følgende måde:

I lige år: 1 næstformand, 1 kasserer, 1 bestyrelsesmedlem

I ulige år: 1 formand, 1 bestyrelsesmedlem

Hvert år: 2 suppleanter, 2 revisorer. 

6.Eventuelt

Rullende mtb hilsner fra Bestyrelsen

Rita, Susanne, Sussi, Lisbeth, Heidi LS og Heidi MS

I ønskes alle en dejlig påske.

I ønskes alle en dejlig påske.

Sæsonstart den 15. marts 2017

Vi glæder os til at se jer alle - nye som gamle.

Juleafslutning til Cirkeltræning

Vi har det både svedigt og hyggeligt på holdet :-)

Hej mtb piger,

Igen i år – da det er for mørkt at cykle om aftenen i vinterperioden - kan I deltage til cirkeltræning om onsdagen kl. 17.30-18.45 i IBS hallen (sidelokalet i tidligere Enggårdshallen).

I år vil det – mod betaling af 25,- kr. – også være muligt for andre at deltage. Tilmeldingen foregår til hms@billund.dk eller på 22692470.
Instruktør: Heidi Munkgaard Schmidt

KOM FRISK HVER ONSDAG OG HOLD FORMEN VED LIGE TIL MTB SÆSONEN STARTER!

Hej mtb piger,

Igen i år – da det er for mørkt at cykle om aftenen i vinterperioden - kan I deltage til cirkeltræning om onsdagen kl. 17.30-18.45 i IBS hallen (sidelokalet i tidligere Enggårdshallen).

I år vil det – mod betaling af 25,- kr. – også være muligt for andre at deltage. Tilmeldingen foregår til hms@billund.dk eller på 22692470.
Instruktør: Heidi Munkgaard Schmidt

KOM FRISK HVER ONSDAG OG HOLD FORMEN VED LIGE TIL MTB SÆSONEN STARTER!

Uanset vejret, så cykler om søndagen hele året kl. 10.00 - kom frisk :-)

Uanset vejret, så cykler om søndagen hele året kl. 10.00 - kom frisk :-)

Del siden